FANLYPLAS SHANGHAI CO., LTD

Fanlyplas! Tindakake masa depan sampeyan!

Kanthi orisinalitas pabrik sing digawe, Fanlyplas tetep ngembangake konsumsi energi sing endhek, kurang energi, output sing luwih dhuwur, film plastik produksi stabil, garis ekstrusi profil lan profil.

BABAGAN AWAKE DHEWE
Welcome to donya FANLYPLAS teknologi ekstrusi!

Fanlyplas-Dedicated kanggo solusi plastik ekstrusi film lan sheet.

Kanthi pirang-pirang taun ngembangake lan terus ningkatake layanan AZ. Fanlyplas saged menehi solusi paket lengkap ing sheet Plastik, garis ekstrusi profil foil.
Fanlyplas, dumunung ing Shanghai, China. dadi aktif ing pasar saindenging jagad luwih saka 10 negara.

area

Pabrik basis produksi perusahaan kita jembaré 6,000 meter persegi.

Nilai output

Kita duwe spesialisasi produksi lini produksi mesin plastik, kanthi nilai output 5 juta dolar AS saben taun.

Klien

Luwih saka 16 negara ing saindenging jagad wis nggunakake produk lan nampa layanan.

pengalaman

Wiwit didegake 16 taun kepungkur, perusahaan ing baris ekstrusi film lan film utamane ing produk busa.

LAMPIRAN APLIKASI

Fanlyplas-Pilihan Solusi Ekstrusi Plastik Kanggo entuk kinerja lan asil sing paling apik.

Mesin kita bisa ngeterake lembaran plastik, film lan profil sing ditrapake ing area dekorasi interior lan eksterior, industri bahan bangunan, industri bahan signage, industri bahan paket, industri kimia lan produk optik kelas dhuwur, bobote murah lan produk kekuatan sing luwih dhuwur.

PVC WPC Bingkai Pintu2
SERVICE

Nggoleki Apa Fanlyplas Offer

Evaluasi Proyek

Mbantu pelanggan kanggo ngevaluasi kelayakan proyek, pilihan situs, skala, desain tanduran, lsp.

Implementasi proyek

Miturut proyek kasebut, tulung pelanggan ngasilake peralatan bermutu nganti instalasi lan ditampa

Desain Proyek

Mbantu klien ngrancang rencana lan gambar sing cocog karo target lan rancangane.

Latihan Personel

Nyedhiyakake pelatihan operasi mesin, perawatan, pemecahan masalah, lsp kanggo staf pelanggan.

Konfirmasi rencana

Konfirmasi rencana pungkasan lan rincian miturut kahanan lengkap pelanggan

customer Service

Nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan umur "bermutu, cepet, lan dipersonalisasi".

KEBAIKAN KEY

Keuntungan paling apik kanggo para pelanggan

Desain pabrik

Ngilangi persyaratan pelanggan kanggo mbantu pelanggan ngrencanakake rencana pabrik lan rencana konfigurasi sing paling cocog.

Konfigurasi mekanik

Miturut syarat produksi pelanggan, kita bakal menehi rencana konfigurasi paling apik kanggo para pelanggan.

Bahan produksi

Nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan profesional kanggo bahan produksi lan formula

BLOG KAMI

Blog & Artikel Paling Anyar

Nyuwun Kutipan Cepet

Kita bakal ngubungi sampeyan sajrone 1 dina kerja, waca email kanthi akhiran “@fanlyplas. com ”