FANLYPLAS SHANGHAI CO., ООД

Fanlyplas! Извлечете ја својата иднина

Со децении оригиналност во производството, Fanlyplas одржување на развој на висока класа, ниска потрошувачка на енергија, поголем излез, стабилна производствена пластична фолија, листови и профили за истиснување.

ЗА НАС
Добредојдовте во светот на FANLYPLAS технологија за истиснување!

Fanlyplas-Посветен на пластичен филм и раствор на линија за истиснување на листови.

Со години развивање и постојано подобрување на услугата АЗ. Fanlyplas е способен да ви обезбеди сеопфатно решение за пакет во пластика, лист за истиснување на профил на фолија.
Fanlyplas, лоциран во Shanghai, Кина. станува активен на светски пазар за над 10 земји.

Површина

Фабриката за производствена база на нашата компанија зафаќа површина од 6,000 квадратни метри.

Излезна вредност

Ние сме специјализирани за производство на линии за производство на пластични машини, со годишна излезна вредност од 5 милиони американски долари.

клиентот

Повеќе од 16 земји низ светот ги користат нашите производи и ги добиваат нашите услуги.

Искуство

Од своето основање пред 16 години, компанијата во лимови и филмови за екструзија линија, особено во производи од пена.

ОБЛАСТ ЗА АПЛИЦИРАЕ

Fanlyplas-Ваш избор на пластично решение за истиснување За да добиете најдобри перформанси и резултати.

Нашата машина може да екструдира пластичен лим, филм и профили што се применуваат во внатрешната и надворешната декорација, индустријата за градежни материјали, индустријата за обележувачки материјали, индустријата за материјали за пакување, хемиската индустрија и оптичките производи од висока класа, производи со мала тежина и поголема јачина.

PVC WPC Рамка за врата2
СЕРВИС

Истражувајќи што Fanlyplas Понуда

Проценка на проектот

Помогнете им на клиентите во проценката на изводливоста на проектот, изборот на локација, размерот, дизајнот на постројката итн.

Имплементација на проектот

Според проектот, помогнете им на клиентите да произведат висококвалитетна опрема до инсталација и прифаќање

Дизајн на проект

Помогнете им на клиентите во дизајнирање планови и цртежи што ги исполнуваат нивните цели и планови.

Обука за персонал

Обезбедете обука за работа на машина, одржување, смена на проблеми итн. За персоналот на клиентот.

Потврда на планот

Потврдете го конечниот план и детали според сеопфатната ситуација на клиентот

Услуги на клиентите

Обезбедете им на клиентите „квалитетна, брза и персонализирана“ доживотна услуга.

КЛУЧНИ КОРИСНИЦИ

Најдобри придобивки за нашите клиенти

Фабрички дизајн

Елиминирајте ги барањата на клиентите за да им помогнете на клиентите да планираат најсоодветен план за фабричко планирање и конфигурација.

Механичка конфигурација

Според барањата за производство на клиентот, на клиентите ќе им го дадеме најдобриот план за конфигурација.

Материјал за производство

Обезбедете им на клиентите професионални услуги за производствени материјали и формули

НАША БЛОГ

Најнови блог и статии

PE/PP На отворено WPC Машини/опрема/производствена линија за истиснување

Содржина WPC Вовед во производот Предностите на WPC Материјални пазарни перспективи на WPC Примена на WPC Материјал на отворено WPC Процес на производство Производна линија Услови за работа Инсталација и пуштање во работа

Прочитај повеќе +
Анализа и контрамерки на типични причини за кршење на клетките на PVC Табла од пена за дерење

Пресекот на пенестиот пластичен лим има скршени или навлезени во ќелиите. Во теорија, има два главни фактори: Прво, бидејќи локалната јачина на самото топење е исто така

Прочитај повеќе +

Побарајте брза понуда

Willе ве контактираме во рок од 1 работен ден, обрнете внимание на е -поштата со наставката „@fanlyplas.com “