FANLYPLAS SHANGHAI CO., LTD

Fanlyplas! Zgjero të ardhmen tënde

Me dekada origjinalitet prodhues, Fanlyplas mbajtja në zhvillim e konsumit të energjisë të nivelit të lartë, të ulët, prodhimit më të lartë, filmit plastik të prodhimit të qëndrueshëm, linjës së nxjerrjes së fletëve dhe profilit.

RRETH NESH
Mirëpritur të botës së FANLYPLAS teknologji nxjerrjeje!

Fanlyplas-I kushtohet filmit plastik dhe tretësirës së linjës së nxjerrjes së fletëve.

Me vite të zhvillimit dhe përmirësimit të vazhdueshëm të shërbimit AZ. Fanlyplas është në gjendje t'ju ofrojë një zgjidhje të plotë të paketës në fletë plastike, linjë nxjerrjeje të profilit të fletës.
Fanlyplas, vendosur në Shanghai, Kinë. po bëhet aktive në një treg botëror për mbi 10 vende.

Zonë

Fabrika bazë e prodhimit të kompanisë sonë mbulon një sipërfaqe prej 6,000 metra katrorë.

Vlera e daljes

Ne jemi te specializuar në prodhimin e linjave të prodhimit të makinerive plastike, me një vlerë prodhimi vjetore prej 5 milion dollarësh amerikanë.

klient

Më shumë se 16 vende të botës kanë përdorur produktet tona dhe kanë marrë shërbimet tona.

përvojë

Që nga themelimi i saj 16 vjet më parë, kompania në linjën e nxjerrjes së fletëve dhe filmave veçanërisht në produktet e shkumës.

FUSHA E APLIKIMIT

Fanlyplas-Zgjedhja juaj e zgjidhjes tuaj të nxjerrjes plastike Për të marrë performancën dhe rezultatet më të mira.

Makina jonë mund të nxjerrë fletën plastike, filmin dhe profilet që aplikohen në zonën e dekorimit të brendshëm dhe të jashtëm, industrinë e materialeve të ndërtimit, industrinë e materialeve të sinjalistikës, industrinë e materialeve të paketimit, industrinë kimike dhe produktet optike të nivelit të lartë, peshë të ulët dhe produkte me forcë më të lartë.

PVC WPC Korniza e dyerve2
SHËRBIMI

Eksplorimi i Çfarë Fanlyplas Ofroj

Vlerësimi i Projektit

Ndihmoni klientët në vlerësimin e realizueshmërisë së projektit, përzgjedhjen e sitit, shkallën, dizajnin e uzinës, etj.

Zbatimi i projektit

Sipas projektit, ndihmoni klientët të prodhojnë pajisje me cilësi të lartë deri në instalim dhe pranim

Hartimi i projektit

Ndihmoni klientët në hartimin e planeve dhe vizatimeve që plotësojnë qëllimet dhe planet e tyre.

Trajnimi i Personelit

Siguroni trajnimin e funksionimit të makinës, mirëmbajtjen, zgjidhjen e problemeve, etj për stafin e klientit.

Konfirmimi i planit

Konfirmoni planin përfundimtar dhe detajet sipas situatës gjithëpërfshirëse të klientit

shërbimi ndaj klientit

Ofroni klientëve shërbim "me cilësi të lartë, të shpejtë dhe të personalizuar" gjatë gjithë jetës.

PENRFITIMET KRYESORE

Përfitimet më të mira për klientët tanë

Dizajni i fabrikës

Eliminoni kërkesat e klientëve për të ndihmuar klientët të planifikojnë planin më të përshtatshëm të planifikimit dhe konfigurimit të fabrikës.

Konfigurimi mekanik

Sipas kërkesave të prodhimit të klientit, ne do t'u japim klientëve planin më të mirë të konfigurimit.

Materiali i prodhimit

Ofroni klientëve shërbime profesionale të materialeve dhe formulave të prodhimit

BLOG TONA

Blog dhe artikuj të fundit

Kërkoni një kuotë të shpejtë

Ne do t'ju kontaktojmë brenda 1 dite pune, ju lutemi kushtojini vëmendje email -it me prapashtesën "@fanlyplas.com ”