FANLYPLAS SHANGHAI CO., LTD

Fanlyplas! Uihkeun masa depan anjeun!

Kalayan puluhan taun pembuatan originalitas, Fanlyplas ngajaga ngembangkeun high-end, konsumsi énergi rendah, kaluaran langkung luhur, pilem plastik produksi stabil, lambar sareng garis profil ékstrusi.

TENTANG KAMI
Wilujeng sumping di dunya FANLYPLAS téknologi ékstrusi!

Fanlyplas-Dedicated ka pilem palastik sareng leyuran garis ekstrusi lambar.

Kalayan taun ngembangkeun sareng teras-terasan ningkatkeun palayanan AZ. Fanlyplas sanggup nyayogikeun anjeun solusi paket komprehensif dina lambar Plastik, garis ékstril profil foil.
Fanlyplas, perenahna di Shanghai, Cina. parantos aktip di pasar sadunya pikeun langkung ti 10 nagara.

wewengkon

Pabrik basis produksi perusahaan urang ngaliput legana 6,000 méter pasagi.

Nilai kaluaran

Kami ahli kana produksi lini produksi mesin plastik, kalayan nilai kaluaran taunan 5 jutaan dolar AS.

langganan

Langkung ti 16 nagara di panjuru dunya parantos nganggo produk urang sareng nampi jasa kami.

pangalaman

Kusabab didirikeun 16 taun ka pengker, perusahaan dina lambar sareng garis ekstrusi pilem khususna dina produk busa.

LEMBARAN APLIKASI

Fanlyplas-Larutan Plastik Extrusion anjeun Pilihan Kanggo kéngingkeun performa sareng hasil anu pangsaéna.

Mesin kami tiasa ngaluarkeun lambar plastik, pilem sareng propil anu dilarapkeun di daérah hiasan interior sareng eksterior, industri bahan bangunan, industri bahan signage, industri bahan paket, industri kimia sareng produk optik high-end, beurat handap sareng produk kakuatan anu langkung luhur.

PVC WPC Pigura panto2
palayanan

Ngalanglang Naon Fanlyplas tawaran

Evaluasi Proyék

Ngabantosan palanggan dina meunteun kasayogi proyék, pamilihan situs, skala, desain tutuwuhan, jst.

Palaksanaan proyék

Numutkeun ka proyék éta, bantosan palanggan ngahasilkeun alat anu saé kualitasna dugi ka dipasang sareng ditampi

Desain Proyek

Ngabantosan klien dina ngararancang rencana sareng gambar anu cocog sareng tujuan sareng rencana na.

Latihan tanaga

Pasokan palatihan operasi mesin, pangropéa, ngungkulan masalah, sareng sanés pikeun staf palanggan.

Konfirmasi rencana

Mastikeun rencana akhir sareng detil saluyu sareng situasi kompénsif pelanggan

Palayanan palanggan

Nyayogikeun palanggan kalayan layanan saumur hirup "kualitas luhur, gancang, sareng dipersonalisasi".

KECAPAN KEY

Mangpaat Pangsaéna pikeun konsumén urang

Desain pabrik

Ngaleungitkeun sarat konsumén pikeun ngabantosan konsumén ngarencanakeun rencana pabrik sareng rencana konfigurasi anu paling pas.

Konfigurasi mékanis

Numutkeun ka kabutuhan produksi pelanggan, kami bakal masihan nasabah rencana konfigurasi pangsaéna.

Bahan produksi

Nyayogikeun palanggan kalayan jasa propésional bahan produksi sareng formula

BLOG kami

Blog & Artikel Pangénggalna

Menta Pikeun Quote Gancang

Kami bakal ngahubungi anjeun dina waktos 1 dinten damel, punten perhatoskeun email sareng ahiran "@fanlyplas. com "